Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Katoenproductie Oogsten, spinnen en weven van katoen

African European is gespecialiseert in het verhandelen van katoenen industriele garens en ruwdoeken voor talrijke doeleinden.
De van oorsprong Amerikaanse, Turkse of Afrikaanse katoen is altijd van hoge kwaliteit zonder infiltraties van vreemde vezelsoorten waardoor wij ook verfgarantie kunnen afgeven.

Gemengd katoen

Voor weverijen en breierijen die deze duurdere hoogwaardigheid niet altijd nodig hebben, ontwikkelen wij garens die uit allerlei verschillende lagere, en dus goedkopere, katoensoorten zijn samengesteld en daardoor uiterst gunstig geprijsd kunnen worden. Hier is derhalve sprake van maatwerk.

Katoen spinnen

In onze spinnerijen in Turkije en West-afrika beschikken wij over de beste technologie en laboratoria waardoor een konstante kwaliteit is gewaarborgd

Service

Wij leveren in de hele EU franco huis, meestal per truck, compleet ingeklaard en niet belast met BTW, die u overigens zelf volgens de voorschriften in uw land, pas na verloop van tijd betaalt of verrekend.

Financiering

Er zijn diverse regelingen met vooruitbetaling tegen aantrekkelijke kortingen, maar ook L/C en CAD met korting behoort tot de mogelijkheden terwijl, desgewenst, ook een krediettermijn kan worden afgesproken.